Op contractbasis:

Uitgebreide technische ondersteuning - Voor een vast maandelijks bedrag hebben klanten telefonische toegang tot IBM i5 Certified Expertise 24 uur per dag, 7 dagen per week met inbegrip van feestdagen. Ondersteuning omvat hulp bij het vaststellen en oplossen van problemen en het advies over technische kwesties in verband met computer operaties. Met uitdrukkelijke toestemming van de Klant, kan PdeWildt Consultancy op afstand toegang tot de systemen krijgen om aan het probleem te werken.

Basis technische ondersteuning - Hetzelfde als de Uitgebreide  technische ondersteuning hierboven behalve dat ondersteuning beschikbaar is van 8 uur tot 17.00 tegen een lager maandelijks bedrag.

Driemaandelijkse On-Site ondersteuning - Driemaandelijks bezoek voor b.v. OS upgrades, PTF beheer, systeem optimalisatie, backup controle of algemene consultancy.

Maandelijkse systeemcontrole - Maandelijks wordt op afstand het systeem gecontroleerd op een aantal belangrijke punten. De klant krijgt een bondige rapportage van de bevindingen inclusief adviezen voor een betere werking. Voor een laag maandbedrag preventief beheer!
 
Beheer op afstand - Waarom een iSeries beheerder inhuren terwijl een expert op afstand hetzelfde administratieve werk doet voor veel minder? Laat onze iSeries ingenieur het beheer doen vanaf onze kantoren. Het is niet meer nodig om vervanging te zoeken als uw ICT personeel niet beschikbaar is. Het beheer op afstand omvat zaken zoals het maken van gebruikersprofielen, monitoren van foutberichten, back-up planning en bewaking, en de algehele systeem tuning.
 
Klanten met een van bovenstaande contracten hebben bovendien als voordeel dat een lager uurtarief word gehanteerd voor werkzaamheden buiten het contract.
 
Op nacalculatie:

Ad hoc technische ondersteuning - Klanten kunnen voor ondersteuning tijdens kantooruren altijd terecht bij PdeWildt Consultancy. Minimale afname per telefoon is 30 minuten. Minimale afname onsite is 2 uur voor klanten binnen een straal van 20 km en 4 uur voor klanten buiten een straal van 20 km.