Pieter de Wildt heeft PdeWildt Consultancy in 2003 opgericht als ICT dienstverlener en partner voor het midden- en klein bedrijf. Het IBM midrange systeem AS/400 en Citrix Metaframe speelden daarbij een grote rol. Inmiddels zijn we via eServer iSeries en System i aanbeland bij IBM Power i en heet Citrix Metaframe nu Citrix XenApps. Uiteraard is PdeWildt Consultancy met deze ontwikkelingen meegegroeid en heeft nieuwe expertise toegevoegd op het gebied van virtualisatie en netwerk opslag.

De missie van PdeWildt Consultancy is om een zo volledig mogelijke partner te zijn op een zo breed mogelijk vlak voor het midden- en klein bedrijf. Trefwoorden zijn installatie, implementatie, beheer, bewaking, server, computerruimte, infrastructuur, scripting, desktop, office, werkplek begeleiding.

Waar het niet mogelijk is om wensen of vraagstukken met eigen kennis invulling te geven, treedt PdeWildt Consultancy als onafhankelijke sparringpartner op bij het zoeken, inzetten en begeleiden van expertise van andere partijen.

PdeWildt Consultancy is ook te vinden op www.automatisering-info.nl.